Skip to main content
Hidrant portativ DN 65/80 2C, esențial pentru intervențiile de stingere a incendiilor
10, Jun 2024

Hidrant portativ DN 65/80 2C, esențial pentru intervențiile de stingere a incendiilor

Hidrantul portativ DN 65/80 2C este un echipament esențial pentru intervențiile de stingere a incendiilor. Este proiectat pentru a asigura o sursă rapidă și eficientă de apă în caz de urgență, fiind utilizat de echipele de pompieri și alte forțe de intervenție.

Caracteristici Tehnice

 • Diametru nominal (DN): 65 mm și 80 mm
 • Tip conectori: Două cuplaje de tip C (2C), pentru atașarea furtunurilor de stingere a incendiilor.
 • Material: Fabricat din materiale rezistente la coroziune și uzură, de obicei, oțel inoxidabil sau aluminiu de înaltă calitate.
 • Presiune de lucru: Proiectat să funcționeze la presiuni ridicate, asigurând un debit optim de apă.
 • Certificare: Avizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), ceea ce garantează conformitatea cu standardele de siguranță și eficiență.

Utilizare

Hidrantul portativ DN 65/80 2C este folosit pentru:

 • Intervenții rapide: În caz de incendii, pentru alimentarea cu apă a furtunurilor de stingere.
 • Flexibilitate în utilizare: Datorită portabilității sale, poate fi utilizat în diverse locații, inclusiv clădiri comerciale, industriale sau rezidențiale.
 • Ușurință în manipulare: Designul ergonomic și greutatea redusă permit transportul și operarea facilă de către personalul de intervenție.

Avantaje

 • Portabilitate: Poate fi transportat și instalat rapid în locul intervenției.
 • Durabilitate: Materialele de înaltă calitate asigură o durată de viață lungă și rezistență în condiții dificile.
 • Eficiență: Asigură un debit constant și puternic de apă, esențial pentru stingerea eficientă a incendiilor.

Puteti comanda online acest produs de AICI unde beneficiati de suport tehnic post-vânzare și de garanția calității pentru produsul achiziționat. (tel: 0371.407.894 )

Standard de Siguranță

Fiind avizat de IGSU, hidrantul portativ DN 65/80 2C respectă toate reglementările naționale privind echipamentele de intervenție în situații de urgență. Aceasta include teste riguroase de performanță și siguranță pentru a garanta fiabilitatea în utilizare.

Concluzie


Hidrantul portativ DN 65/80 2C este un echipament indispensabil pentru orice unitate de intervenție, oferind performanțe excelente și siguranță în utilizare. Avizarea IGSU certifică faptul că acest echipament respectă cele mai înalte standarde de calitate și eficiență necesare pentru intervențiile în situații de urgență.

Despre noi

Industrial Cruman SRL este o firma cu capital privat fondata in 1992, localizata in Ploiesti – cea mai mare zona de dezvoltare a industriei petrochimice din Romania.

Articole recomandate

Contact